Over ons
_

BTOS Gevelliften B.V.

BTOS  is in 2018 opgericht als zzpér omdat ik erachter kwam dat klanten te veel betaalden voor de werkzaamheden die zij door de bedrijven lieten uitvoeren. Op grond hiervan ben ik voor mezelf begonnen en dat ging tot dat er twee opdrachtgevers mij attendeerden dat ze rechtstreeks met BTOS wouden werken en geen bedrijf tussen wilden hebben, want als zzpér willen grote klanten hun installaties niet bij hen beheer laten maar wel bij een BV.
Hierdoor is BTOS in augustus 2020 overgegaan in BTOS GEVELLIFTEN B.V.

BTOS GEVELLIFTEN B.V. doet alle voorkomende werkzaamheden, zoals onderhoud, reparaties storingen lokaliseren en verhelpen en de assistentes verlenen tijdens de keuringen van de installaties door een onafhankelijke instantie aan gevelonderhoud installaties ongeacht de type en de fabrikant. En indien nodig het vervangen van de huidige gevelonderhoud door een nieuwe gevelonderhoud installatie dit als de reparaties kosten te hoog zijn en als de gevelonderhoud installatie niet meer voldoet aan de nieuwe regels.

De insteek van BTOS GEVELLIFTEN B.V. is om gevelonderhoud installaties zo weinig mogelijk buiten gebruik te laten staan, tenzij er onderdelen niet direct te verkrijgen zijn en dat die onderdelen een lange levertijd hebben.