Diensten
_

Wat doen we

Wij doen preventief onderhoud aan alle type en fabrikanten gevelonderhoud installaties,  storingen opsporen en verhelpen en zorgen dat installaties zo min mogelijk buitengebruik staan en alle voorkomende reparaties.
En als het nodig is wordt een onafhankelijke keuringsinstantie aangestuurd voor de keuring en assistentie van die keuring.

Onderhoud

Onderhoud wordt afgesproken en ingepland.
De Installaties worden eerst getest en zo mogelijk een afdaling tot de laagste punt om te overtuigen dat de Installaties naar behoren werkt en de beveiligingen in tact zijn.
En tijdens de onderhoud worden alle componenten aangedaan.
Alle eindschakelaars worden opengemaakt om er van te overtuigen dat het van binnen goed is en geen storingen kunnen veroorzaken en het daarna weer dicht te maken.
Van alle motoren worden de aansluitkastjes opengemaakt om te kijken hoe ze van binnen eruit ziet om het daarna weer dicht te maken.
De lasnaden en moerbout verbindingen worden nagekeken of deze goed zijn zo niet worden de moerbout verbindingen vervangen en bij slechte of gescheurde lasnaden een reparatie aangeboden.

Storingen

Storingsmeldingen verdienen de prioriteit, wordt de werkzaamheden afgerond om zo spoedig mogelijk op locatie te gaan om de storingen te lokaliseren en op te lossen. Als er eindschakelaars defect zijn worden deze in overleg vervangen ( als deze voorradig is bij de monteur in de bedrijfsbus).
Zo niet worden die eindschakelaars besteld om het zo spoedig mogelijk te vervangen om die installatie weer vrij te geven voor gebruik.

Reparaties

Naar aanleiding van de onderhoud bij defecten of als er meerdere eindschakelaars vervangen moeten worden, wordt een offerte aangeboden.
Bij opdracht wordt de reparatie volgens de offerte uitgevoerd.
Naar aanleiding van de keuring bij afkeurd wordt aan de hand van de rapportage een offerte aangeboden.
Bij opdracht wordt de op de offerte aangeboden reparaties uitgevoerd en daarna de herkeuring aangevraagd en geassisteerd tijdens de herkeuring

KEURINGEN VAN DE INSTALLATIES

De Installaties worden jaarlijks gekeurd door een onafhankelijke keuringsinstantie die door de opdrachtgever wordt ingehuurd en  BTOS GEVELLIFTEN B.V verleent de assistente tijdens de keuring bij opdracht.
Als de opdrachtgever geen onafhankelijke keuringsinstantie heeft ingehuurd kan BTOS Gevelliften B.V. een onafhankelijke keuringsinstantie aansturen om te keuren waarbij BTOS GEVELLIFTEN B.V. in opdracht de assistente verleent en inclusief de rapportage.